Bazar.sk

Vizitka inzerenta

iTradePhone s.r.o.

Registrovaný: 18. 04. 2018

iTradePhone s.r.o. - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Bohužiaľ si môj syn neprečítal recenzie a tiez naletel podvodníkovi .kúpil si mobil a prišiel poškodený a nejde zapnúť .plus si priplatil výmenu baterky .na kontaktných číslach nikto nezdviha a na maily neodpisuju .
J*** V*******, 19. 2. 2021
Negatívne
Predajca ďalej predáva mobili cez fiktívne osoby. Mne poslal mobil na dobierku - mobil je nefunkčný a nedá sa aktivovat. Poslal som ho na reklamáciu, na to mali vsetky mozne vyhovorky. Tak som po mesiaci poslal odstupenie od zmluvy a deje sa to iste. Je nutné podat hromadnú zalobu.
J**** F******, 13. 10. 2020
Negatívne
Objednala som si u nich iPhone niekoľko týždňov nič nechodilo nakoniec sa vyhovorili že im prišiel ešte len tovar alebo že prerábajú predajňu a keď som napísala že už nemienim čakať tak mi mali poslať formulár o odstúpení a vrátiť peniaze čo doteraz ešte nespravili.
A******* H******** , 9. 8. 2018
Neutrálne
zdravim.ja som kupil minuly tyden od predajcu nirvana 7272... ten ziada poslat iba postovne.... som bol.spokojny mobip.prisiel.bez problemu...toto.je.obycajny podvodnik
J**** F**********, 18. 7. 2018
Pozitívne
Zdravim,ano mate vsetci pravdu ja mam ten isty problem a dnes som odstupil od zmluvy takze uvidim ako sa Pan predajca zachova inak to budeme musiet riesit pravnou cestou
r****, 18. 7. 2018
Negatívne
Zdravím všechny, také bych souhlasil s blokací inzerce prodejce itradephone. Protože jsem měl stejný problém jako ostatní. Zaplatil jsem a po měsíci oddalování dodání z důvodu naskladňování jsem telefon stále neměl. Bohužel pokud bude inzerce nebo prodejce blokován, zmizí i tato hodnocení a jediná možnost, jak se dát všichni dohromady spojit pro podniknutí společných kroků. Doufejme, že budoucí kupující si nejprve přečtou tato hodnocení, která by se bývala hodila nám všem před uskutečněním koupě. Využijte odstoupení od smlouvy a požadujte vrácení peněz dle zákonné lhůty 14 dní. Případné užitečné info je zde: https://www.coi.cz/pro-spotrebitele/spotrebitelsky-pruvodce/ https://www.dtest.cz/nejcastejsi-problemy To, jak prodejce posouvá dodání zboží z důvodu naskladnění, i když slibuje před uskutečněním prodeje, že je vše skladem, je nazýváno zákoníkem jako nekalá praktika. Prodejce itradephone působí buď jako podvodná firma nebo jako maximálně neprofesionální prodejce.
s**************, 18. 7. 2018
Pozitívne
Po zaplatení za tovar predajca nezdvíha telefóny a neodpovedá ani na sms správy mali by sme sa všetci spojiť takto to skôr vyriešime žiadam bazar.sk aby zablokoval predajcu aby mu nenaleteli další zakaznici
P**** P****** , 17. 7. 2018
Negatívne
POZOR NEPOCTIVÝ PREDAJCA !!! Po objednaní a zaplatení za telefón mi ten nebol dodaný. Po písomnom odstúpení od zmluvy mi v zákonnej lehote neboli prostriedky vrátené. Ani po viacnásobných urgenciách a žiadostiach neboli mi peniaze vrátené, z tohoto dôvodu som bol nútený riešiť vzniknutú situáciu súdnou cestou. Nikdy viac nič spoločné s takýmto nepoctivým predávajúcim !!!
M******* S****, 13. 7. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.