Bazar.sk

Vizitka inzerenta

E-shop

Registrovaný: 25. 11. 2020

E-shop - hodnotenia

1 - 20 z celkom 23
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
pekny den E Shop som velmi spokojna mila pani ktora mi na vsetko vcas odpoveda tovar mi vzdy pride v poriadku velka spokojnost budem objednavat nadalej
K******* G******, 18. 5. 2021
Pozitívne
Skvelá komunikácia, dodanie podľa dohody, kvalitný tovar. Určite odporúčam!
L**** D*******, 9. 3. 2021
Pozitívne
Predajcu odporucam, velmi mila pani, ochotna. Aj napriek vianocnemu navalu, reagovala rychlo a vzdy velmi ochotne. Odoslane veci kvalitne zabalene, pekne som dostala info o odoslani aj trasovacim linkom. Dorucenie bez problemov, rychle a vzdy s poskytnutou informaciou. Tovar aj cena zodpovedal inzeratu.
G******* B********, 2. 12. 2020
Pozitívne
Maximálna spokojnosť, super komunikácia, rýchle dodanie.. odporúčam všetkými desiatimi
K******* B*******, 24. 11. 2020
Neutrálne
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, milá ústretová komunikácia, za mna
Z***** L*******, 21. 11. 2020
Pozitívne
Objednávala som 2 peňaženky. Došli rýchlo, veľmi milá pani,ochotná, rozhodne neobjednavame posledný krát.
D******* B*****, 5. 11. 2020
E-shop, 5. 11. 2020
Velmi pekne Vám Dakujem,práveže naopak,meškáme s tteraz s odosielaním tovaru čo ma mrzí,avšak ak ste spokojná,nás to velmi teší,ste zlatá,Dakujem ešte raz moc krát...teraz nám to zamotala táto korona,aj sme v karanténe viacerý pracovníci,tak sa nedá pracovat ako bežné iné dni,aj na poštu sa nedá von chodit...komplikuje nám to predaj,ináč sa odosielalo aj skoršie do týždna viac krát,teraz to je iba raz za týžden hromadne viacerým...pekný večer,nech sa darí,všetko dobré.S pozdravom.
Neutrálne
max. spokojnosť pani zlata a ochotna odpovedat na e mail z 5hviezdiciek davam 6.
m****** c********, 13. 5. 2020
Pozitívne
Pani je veľmi ochotná a milá.ihneď reaguje na maily a v tomto predvianočnom zhone sama uvažuje,aby bol balík čo najskôr doručený , keďže vie ako to chodí pred Vianocami , keď každý objednáva neskoro a chce balík ihneď.balík prišiel presne taký ako bol prezentovaný.veľká spokojnosť.keby bol každý predajca ako ona, nakupovala by som len cez internet.a svet by bol krajší a hlavne pozitívnejší.ďakujem za všetko
L**** S*******, 22. 12. 2019
Pozitívne
E-schop môžem hodnotiť pozitívne. Pani je milá a ochotná. Objednala som si plyšové hračky, doručenie bez problémov, hračky krásne ako v inzeráte. Vďaka schopnosti pred Vianocami vyexpedovať a doručiť tovar, môžem darovať pod stromček vnučke vytúžené hračky.
S******* F*******, 19. 12. 2019
Pozitívne
Ja odporúčam pani je veľmi príjemná, konverzácia úplne super mne odpísala na každý email a čo som si objednala mi prišlo vždy včas a som s tovarom spokojná
M******* S*******, 19. 12. 2019
Neutrálne
Neodporucam
M********, 19. 12. 2019
Pozitívne
Nie je pravda že by bola pani nespolahliva, práve naopak by som ju vrelo odporúčala. Je veľmi milá a príjemná. Žena s veľkým srdcom, ktorá sa snaží všetkým vyhovieť. Keď to trošku trvá uvedomme si, že sa blížia Vianoce a kde to neviazne! Ľudia nakupujú vo veľkom, obchody sú plné, pošty a kuriéry viaznu, robia od rána do večera. Dajme si ruku na srdce a skúsme trošku v tom predvianočnom zhone pochopiť predávajúcich, že aj oni majú rodiny a napriek tomu sa snažia vyhovieť všetkým zákazníkom. Ešte nikdy som sa nestretla s takou ochotou vo všetkých smeroch a pani vždy budem vrelo odporúčať každému.
A*** Š************, 13. 12. 2019
Negatívne
Bohužiaľ pani neodporúčam. Poslala som zálohu poštovného a teraz nereaguje na mail. Stále odpise že veľa ma objednávky a balíček vyskladnili. A čakám a čakám a nič. A už vobec nereaguje na mail. Ak sa ozve hodnotenie prehodnotím.
Z***** K*******, 4. 12. 2019
E-shop, 5. 12. 2019
Pani,Neodporučate ma preto,pretože si dobre vymýšlate,akože nereagujem na e-maily?!Vy si myslíte že ja som robot,ktorý tu sedí od rána do noci.Včera aj predvčerom som bola nas e-maiyl do noci a dnes mám poobednu ,to musím ešte asi inu prácu robit,mám rodinu ,deti,blížia sa Vianoce,takže nepíšte klamstvá,že nereagujem na e-maily,ked každého vybavujem!!! Môžte sa hanbit,den čo den pribuda mailov,kolko krát za den je aj 50 a vybavujte vypisujte od rána do noci a ešte sa dočkáte takejto odpovedi,takže to si vyprosím a ked už ste taká ako píšete,napíšte mi kto ste čo ste,pod akým menom sa prezentujete,pretože na každého e-maily odpovedám každý každý den aj noc! Idem aj okamžite písat Admin porade,nech si vás overia,pod akými udajmi tu píšete,láskavo si skontrolujte komu píšete,vy asi tu sedíte nonstop ked aj druhý musia hned reagovat,nikde nemeškám,odpisujem ako stíham ,ale treba aj doma navarit,oprat,íst s detmi von,to neznamená že ked su inzeráty tak nebudem nič iné robit iba tu od rána do noci tukat.
Pozitívne
Personál je veľmi príjemný a nápomocný, obchod vybavuje veci rýchlo a je spoľahlivý na 100%. Kvalita výrobkov je perfektná a taktiež orginálna. Nenakupujem tu posledný krát ! :D
D**** Š*****, 1. 6. 2019
Pozitívne
veľmi príjemná konverzácia, tovar dodaný rýchlo.Hodnotím veľmi dobré ďakujem bolo mi potešením spoľahlivá predávajúca
L*****, 1. 4. 2019
Neutrálne
Predávajúcu môžem len odporučiť 100%spokojnosť
E***** J*********, 21. 2. 2019
Neutrálne
Odporúčam predávajúcu bola veľmi milá a ústretová. Tovar mi bol doručený veľmi veľmi rýchlo a bol identický s obrazkom.... Ďakujem krásne takéto jednanie som ešte asi nikdy nezažila ste super ;)
P**** B*******, 14. 2. 2019
E-shop, 14. 2. 2019
Pani Petka,tiež Vám Ďakujem za nákupček a hlavne že ste spokojná. S uctou s pozdravom ostávam.
Pozitívne
Elektronická gitara je naozaj perfektná spravila radosť a predajca uplne na jednotku! Objednávam už len tu !
K******* Š********, 10. 12. 2018
Pozitívne
Maximálna spokojnosť,obchodík prebehol na 1,rýchle dodanie tovaru.Penové puzzle koberček urobil obrovskú radosť
M****** M*******, 7. 11. 2018
Pozitívne
svietiace tenisky su parádne urobili detom obrovsku radost ste super Odporučam všetkým!!!
E**** L*******, 30. 10. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 1 z 2
  • 1
  • 2