Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Luc96

Registrovaný: 13. 10. 2018

Nehodnotený

Lokalita: Žilina

Luc96 - inzeráty

Inzeráty (17) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 17 z celkom 17
Will Grayson, Will Grayson – J. Green, D. Levithan

Will Grayson, Will Grayson – J. Green, D. Lev...

Ponúkam na predaj román pre mládež Will Grayson, Will Grayson od obľúbeného amerického spisovateľa Johna Greena. Kniha je napísaná v anglickom jazyku. Na obálke má bežné opotrebenie pre paperbacky, inak vo výbornom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
4 €
Leví Charlie - Zizou Corderová

Leví Charlie - Zizou Corderová

Ponúkam na predaj knižku pre deti a mládež - Leví Charlie od nakladateľstva Beta. Knižka je vo veľmi dobrom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3 €
Keď príde láska - V. Kabátová

Keď príde láska - V. Kabátová

Ponúkam na predaj knihu pre mládež Keď príde láska od Veroniky Kabátovej. Kniha je čítaná, avšak vo výbornom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3 €
Už sa matematiky nebojím - Jaroslav Drapák

Už sa matematiky nebojím - Jaroslav Drapá...

Ponúkam na predaj knižku Už sa matematiky nebojím od Jaroslava Drapáka. Knižka je určená pre žiakov druhého stupňa ZŠ a na prípravu na prijímacie skúšky na SŠ. Knižka je v dobrom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
2 €
Direkt 3 - Nemčina pre stredné školy + CD

Direkt 3 - Nemčina pre stredné školy +...

Ponúkam na predaj knihu a pracovný zošit Direkt 3, úroveň B1. Jednotlivé cvičenia v učebnici sú vypracované, avšak iba ceruzkou. K učebnici je taktiež pripojené CD. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
7 €
Splash! 1

Splash! 1

Ponúkam na predaj knihu Splash! 1, vhodná pre 1. stupeň základných škôl. Kniha síce bola zakúpená dávnejšie, ale nebola vôbec použitá. Na zadnej strane je ale podpísaná. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3 €
Project 4 - Pracovný zošit

Project 4 - Pracovný zošit

Ponúkam na predaj Project 4 - Pracovný zošit. Pár cvičení v zošite je vyplnených, avšak iba ceruzkou. Inak je učebnica vo veľmi dobrom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3 €
Zemepisná encyklopédia

Zemepisná encyklopédia

Ponúkam na predaj Zemepisnú encyklopédiu od Carol Varleyovej a Lisy Milesovej. Ide o vydanie z roku 2000 od vydavateľstva Mladé letá. Kniha je čítaná, povrch obálky je trochu pokrčený, vnútro knihy je však bez poškodenia. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3,50 €
Projekt Deutsch Neu 2 - Lehrbuch

Projekt Deutsch Neu 2 - Lehrbuch

Ponúkam na predaj knihu Projekt Deutsch Neu 2, vydaná v roku 2003. Kniha síce bola zakúpená dávnejšie, ale nebola vôbec použitá. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
7 €
Slovenský jazyk a literatúra - zbierka testov

Slovenský jazyk a literatúra - zbierka te...

Ponúkam na predaj Zbierku testov Slovenský jazyk a literatúra na prípravu na monitor a prijímacie skúšky - edícia 2010 od Ľubici Hybenovej. Zbierka je vo veľmi dobrom stave. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3,50 €
Projekt Deutsch Neu 3 - Lehrbuch

Projekt Deutsch Neu 3 - Lehrbuch

Ponúkam na predaj knihu Projekt Deutsch Neu 3, vydaná v roku 2003. Kniha síce bola zakúpená dávnejšie, ale nebola vôbec použitá. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
7 €
Solutions - Upper-Intermediate Workbook + CD

Solutions - Upper-Intermediate Workbo...

Ponúkam na predaj pracovný zošit Solutions - Upper-Intermediate, ku ktorému je priložené aj CD. Jednotlivé cvičenia v zošite sú vypracované, avšak iba ceruzkou. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
4,20 €
Pingpong Neu 1 - Arbeitsbuch

Pingpong Neu 1 - Arbeitsbuch

Ponúkam na predaj pracovný zošit Pinpong Neu 1. Pár cvičení je vyplnených ceruzkou, občas sa vyskytne aj pero. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
3 €
Pinpong Neu 2 - Arbeitsbuch

Pinpong Neu 2 - Arbeitsbuch

Ponúkam na predaj pracovný zošit Pinpong Neu 2. Pár cvičení je vyplnených ceruzkou, občas sa vyskytne aj pero. Obal zošitu je pokreslený. Cena je uvedená bez poštovného.
Žilina
2,50 €