Bazar.sk

Profil firmy

BM Connect s.r.o.

Registrovaný: 24. 06. 2020

Nehodnotený

Telefón:
… Zobraziť

E-mail:

Adresa:Kodaňská

10100 Praha 10

IČO:28431090

BM Connect s.r.o. - inzeráty

Inzeráty (123) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 30 z celkom 123
Predaj poľnohospodárskych parciel Prievaly

Predaj poľnohospodárskych parciel Prievaly

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Prievaly, kde celková výmera je cca 3,2 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Prievaly
42 250 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Stráže nad Myjavou

Predaj poľnohospodárskych parciel Stráže nad ...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Stráže nad Myjavou, kde celková výmera je cca 0,3 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Šaštín - Stráže
3 575 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Čaradice

Predaj poľnohospodárskych parciel Čaradice

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trv. trávny porast), katastrálne územie - Čaradice, kde celková výmera je cca 1,5 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Čaradice
19 825 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Svätý Peter

Predaj poľnohospodárskych parciel Svätý Peter

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Svätý Peter, kde celková výmera je cca 0,35 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Svätý Peter
6 650 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Plavecký Peter

Predaj poľnohospodárskych parciel Plavecký Pe...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trv. trávny porast), katastrálne územie - Plavecký Peter, kde celková výmera je cca 3,5 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Plavecký Peter
45 825 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Nesvady

Predaj poľnohospodárskych parciel Nesvady

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (trv. trávny porast), katastrálne územie - Nesvady, kde celková výmera je cca 0,5 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Nesvady
8 550 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Matejovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Matejovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trv. trávny porast), katastrálne územie - Matejovce, kde celková výmera je cca 3,6 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Poprad
36 500 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Liptovská Teplička

Predaj poľnohospodárskych parciel Liptovská T...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trv. trávny porast), katastrálne územie - Liptovská Teplička, kde celková výmera je cca 2,6 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Liptovská Teplička
26 000 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Vyškovce nad Ipľom

Predaj poľnohospodárskych parciel Vyškovce na...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Vyškovce nad Ipľom, kde celková výmera je cca 11 hektárov. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Vyškovce nad Ipľom
98 310 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Tekolďany, Horné Otrokovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Tekolďany, ...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Tekolďany a Horné Otrokovce, kde celková výmera je cca 1,7 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Horné Otrokovce
18 700 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Krátke Kesy

Predaj poľnohospodárskych parciel Krátke Kesy

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Krátke Kesy, kde celková výmera je cca 1,7 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Marcelová
20 400 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Pondelok

Predaj poľnohospodárskych parciel Pondelok

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trvalý trávny porast), katastrálne územie - Pondelok, kde celková výmera je cca 2,15 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Hrnčiarska Ves
13 975 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Vysoká pri Morave

Predaj poľnohospodárskych parciel Vysoká pri ...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trv. trávny porast), katastrálne územie - Vysoká pri Morave, kde celková výmera je cca 0,6 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Vysoká pri Morave
8 125 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Švábovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Švábovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trvalý trávny porast, ost. plocha), katastrálne územie - Švábovce, kde celková výmera je cca 1,5 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Švábovce
22 500 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Poprad - Veľká

Predaj poľnohospodárskych parciel Poprad - Ve...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, trvalý trávny porast), katastrálne územie - Veľká, kde celková výmera je cca 1,25 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Poprad
12 500 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Slanské Nové Mesto

Predaj poľnohospodárskych parciel Slanské Nov...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Slanské Nové Mesto, kde celková výmera je cca 1 hektár. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Slanské Nové Mesto
7 350 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Rankovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Rankovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Rankovce, kde celková výmera je cca 1,1 hektár. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Rudník
8 050 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Rudník

Predaj poľnohospodárskych parciel Rudník

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Rudník, kde celková výmera je cca 1,3 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Rudník
9 100 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Obišovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Obišovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Obišovce kde celková výmera je cca 3,1 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Obišovce
21 700 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Beniakovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Beniakovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Beniakovce, kde celková výmera je cca 1,1 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Beniakovce
9 200 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Spišská Teplica

Predaj poľnohospodárskych parciel Spišská Tep...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Spišská Teplica, kde celková výmera je cca 3,3 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Spišská Teplica
33 000 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Veľké Chrašťany

Predaj poľnohospodárskych parciel Veľké Chraš...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Veľké Chrašťany, kde celková výmera je cca 0,42 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Beladice
0,90 €/m²
Predaj poľnohospodárskych parciel Hradište

Predaj poľnohospodárskych parciel Hradište

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Hradište, kde celková výmera je cca 0,2 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Hradište, Partizánske
2 750 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Merašice

Predaj poľnohospodárskych parciel Merašice

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Merašice, kde celková výmera je cca 1 hektár. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Merašice
11 550 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Záhajné

Predaj poľnohospodárskych parciel Záhajné

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (TTP), katastrálne územie - Záhajné (Radimov), kde celková výmera je cca 0,2 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Radimov
1 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Ihráč

Predaj poľnohospodárskych parciel Ihráč

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (TTP), katastrálne územie - Ihráč, kde celková výmera je cca 1 hektár. Bližšie informácie telefonicky.
Ihráč
6 500 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Lubina

Predaj poľnohospodárskych parciel Lubina

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda, TTP), katastrálne územie - Lubina, kde celková výmera je cca 7,6 hektára. Bližšie informácie telefonicky.
Lubina
91 200 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Kozárovce

Predaj poľnohospodárskych parciel Kozárovce

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Kozárovce, kde celková výmera je cca 2,7 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Kozárovce
25 650 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Nemčiňany, Rohožnica

Predaj poľnohospodárskych parciel Nemčiňany, ...

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (orná pôda), katastrálne územie - Nemčiňany a Rohožnica, kde celková výmera je cca 1,2 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Nemčiňany
12 000 €
Predaj poľnohospodárskych parciel Medvecké

Predaj poľnohospodárskych parciel Medvecké

Predaj pozemkov vo výlučnom vlastníctve, ktoré sú na súbore poľnohospodárskych parciel (vinica), katastrálne územie - Medvecké, kde celková výmera je cca 0,2 hektára. Podľa LPIS je aktuálne pôda v užívaní. Bližšie informácie telefonicky.
Plavé Vozokany
1 800 €