Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Danne

Registrovaný: 16. 08. 2020

Nehodnotený

Lokalita: Sereď

Danne - inzeráty

Inzeráty (31) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 30 z celkom 31
Púzdra na cibule

Púzdra na cibule

Predám veľkú zmes Veľa púzdier, objímiek Púzdra na náramkové obdĺžnikové, okrúhle hodinky (aj PRIM) Nejaké púzdra na budíky. Cena je spolu. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
19,90 €
Ciferníky  na  cibule, struny.

Ciferníky na cibule, struny.

Predám staré Osem ciferníkov na cibule a iné hodiny.... Struny do hodín...... Závažia do hodín....... Všetko spolu je cena.. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
19,90 €
Strieborné   púzdro  na  cibule.

Strieborné púzdro na cibule.

Predám krásne - Strieborné púzdro na cibule. Trojpláštové púzdro, strieborné, z jednej strany je VRANÍK a z druhej strany zátišie chalupy - krásne. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
29,90 €
Strojčeky k hodinám

Strojčeky k hodinám

Predám 3 kusy - Písomne viac informácií. Cena spolu je 55 € Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
34,90 €
Krabička od hodín.

Krabička od hodín.

Predám starú krabičku od hodín - M Č Z 1 im Kirova Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
1,90 €
Ručičky k hodinám

Ručičky k hodinám

Predám staré 60 kusov ručičiek. Ručičiek je veľa, sú k nástenným hodinám, kukačkám, iným hodinám, ale aj k vreckovým cibuliam. Ručičky sú aj v pároch. Predám aj jednotlivo dohodou. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
dohodou
cibule

cibule

Predám staré Päť kusov pánskych a jedny dámske. Funkčnosť neviem posúdiť. Odpovede možné. Cena spolu za všetky je Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
54,90 €
dvojica karáf

dvojica karáf

Predám staré - dve karafy. Skoro rovnaké, ale nie sú rovnaké. No vyložene patria k sebe. Mliečne sklo, zlaté pásiky. Na jednej karafe sú na hrdle dva malé oťuky. Karafy sú vhodné na likér, alebo pálenku. Výška karáf je - 21,5 cm, výška bez zátky je 17 cm. Predaj iba spolu. Cena za jeden k...
Sereď
9,90 €
Strieborné hodinky

Strieborné hodinky

Predám dvoje krásne - Asi dámske cibule, krásne, funkčnosť (?), striebro. - Náramkové hodinky, krásne, funkčnosť (?), striebro. Cena za jeden kus. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
29,90 €
Náramkové hodinky  PRIM  a iné.

Náramkové hodinky PRIM a iné.

Predám staré - Náramkové hodinky PRIM a iné. Hodinky POBEDA, mechanické - funkčné (15 €) 2 hodinky PRIM, mechanické z toho 1 funkčné. ( 20 € + 10 €) Hodinky BEVERLY HILLS (?) Hodinky EXCELLENT, TIANUM SOLAR, na baterku - funkčné Ostatné dohodou...
Sereď
dohodou
Po hodinárovi

Po hodinárovi

Predám súčiastky Rôzne súčiastky na cibule, budíky, pendlovky, nástenné hodiny a rôzne iné. Veľa súčastiek na hodiny........... Všetko spolu - cena je Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
59,90 €
Veľká maľovaná karafa.

Veľká maľovaná karafa.

Predám starú krásnu maľovanú - veľkú karafu. Karafa na ovocné, alebo červené víno.. Deväť krásnych poľných kvetov. Karafa má v hornej časti štyri jemné oťuky, čo vôbec nevadí jej kráse. Výška karafy so sklenenou zátkou je 24,5 cm, bez zátky 19,5 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
19,90 €
Železný malý kalich

Železný malý kalich

Predám starý - Železný kalich. Výška je 6 cm, priemer je 3 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
1,90 €
Bronzová   M A D O N A   s dieťaťom

Bronzová M A D O N A s dieťaťom

Predám krásnu starú sošku - Bronzová MADONA s dieťaťom. Ťažká stará soška Madony s dieťaťom. Výška sošky je 11 cm, šírka podstavca je 4 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
9,90 €
Karafa s  poľnými kvetmi

Karafa s poľnými kvetmi

Predám starú krásnu maľovanú - Karafu s POĽNÝMI KVETMI. Karafa na likér, či pálenku. Deväť poľných kvetov. Výška karafy so sklenenou zátkou je 18 cm, bez zátky 14 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
24,90 €
Karafa s mliečnym sklom

Karafa s mliečnym sklom

Predám starú krásnu - Karafu s mliečnym sklom. Mliečne sklo, zlaté pásiky, karafa na pálenku. Výška karafy so zátkou je 18 cm, bez zátky je 15 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
9,90 €
Šesťuholníková karafa

Šesťuholníková karafa

Predám starú krásnu - Šesťuholníkovú Karafu. Číra karafa, masívne sklo, sklenená zátka nie je originál, dobre neprilieha. Karafa na Whiskey. Výška karafy so zátkou je 25,5 cm, bez zátky je 16 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
7,90 €
Válečník

Válečník

Predám krásnu starú miniatúru - Sošku VÁLEČNÍKA. Bronzová soška - nápis HUN. V ruke má sekeru a štít. Výška je 4 cm, šírka 1,5 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
9,90 €
Svietnik z duralu

Svietnik z duralu

Predám starý - Duralový svietnik. Výška je 12 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
2,90 €
Sieťková karafa

Sieťková karafa

Predám starú krásnu - Sieťkovú Karafu. Biela sieťka, zlaté pásiky, karafa na víno. Výška karafy so zátkou je 26,5 cm, bez zátky je 19 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
9,90 €
Veľmi   stará   karafa

Veľmi stará karafa

Predám nádhernú a ´-- veľmi starú karafu. Karafa je s tromi pohárikmi, jeden je rozbitý. Poháriky sú ozaj decentné, na likérik. Karafa je veľmi stará, má cez 100 rokov. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
59 €
konvalinkovo - margarétková   karafa

konvalinkovo - margarétková karafa

Predám krásnu starú - Konvalinkovo - margarétkovú Karafu. Krásne maľovaná karafa s do očí bijúcimi Konvalinkami. Karafa so šiestimi pohárikmi na víno. Úžasná a krásna. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
53 €
Krásna maľovaná  karafa  s pohárikmi

Krásna maľovaná karafa s pohárikmi

Predám starú krásnu - Maľovanú KARAFU. Ku karafe prislúchajú aj tri poháriky. Karafa je krásne maľovaná a je unikátna. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
53 €
karafa   s   jahodami.

karafa s jahodami.

Predám starú krásnu - KARAFU s JAHODAMI. Krásna stará karafa s nliečnym sklom a Trsom jahodových kvetov, listov a plodov jahôd. Listy dofarbované zlatou farbou, na hrdle rad bielych bodiek. Tenké sklo, karafa na vínko. Výška karafy so zátkou je 35,5 cm, bez zátky je 29 cm. Pozrite si...
Sereď
49,90 €
Karafa s veľkými stromčekami

Karafa s veľkými stromčekami

Predám starú krásnu - Karafu s veľkými stromčekami. Číra veľká karafa s dvoma veľkými gravírovanými stromčekami. Veľká karafa na víno. 1,5 L. Výška karafy so zátkou je 22,5 cm, bez zátky je 19 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
9,90 €
Pásikovo - kvietkovaná  KARAFA

Pásikovo - kvietkovaná KARAFA

Predám starú krásnu - Pásikovo - kvietkovanú KARAFU. Karafa s piatimi Štamperlíkmi. Na karafe sú zlaté pásiky - obdĺžniky a medzi nimi kvietky žlte, červené, modré a biele. Karafa je bez zátky, môže sa použiť korková efektná zátka. Karafa je na likér, alebo pálenku. Pozrite si aj moj...
Sereď
39,90 €
Veliká karafa na víno

Veliká karafa na víno

Predám starú krásnu - VELIKÚ KARAFU. Číre sklo, krásne gravírované hroznové listy a plody hrozna, Veliká karafa na víno, asi 2 L. Na hrdle karafy je oťuk, čo neznižuje jej hodnotu. Výška karafy so zátkou je 23 cm, bez zátky je 20 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
14,90 €
karafa  na  cinzano

karafa na cinzano

Predám krásnu starú - Karafu na CINZANO. Karafa s tromi decentnými a jemnými pohármi s tenkého skla. Karafa je vyššia. Krásne jemné kvietky po celej karafe a aj po pohárikoch. Karafa na šampanské, alebo na Cinzáno. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
49,90 €
karafa so snežienkami.

karafa so snežienkami.

Predám starú krásnu - KARAFU so snežienkami. Karafa džbánikového krásneho tvaru, so šiestimi trsmi snežienok, s uškom a lievikom. Karafa na vínko. Výška karafy so zátkou je 26,5 cm, bez zátky je 22,5 cm. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
39,90 €
Korčule     MINI      S T A R.

Korčule MINI S T A R.

Predám staré korčule - Mini Star. Sú staré a úplne funglovky - nepoužívané. Nastaviteĺná dĺžka korčúl. KVINTY? Remienky neboli v dodávke. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty.
Sereď
15 €
  • Strana 1 z 2
  • 1
  • 2