Bazar.sk

Profil firmy

Slovenská pošta, a.s.

Registrovaný: 30. 06. 2022

Nehodnotený

Telefón:
… Zobraziť

E-mail:

Adresa:Partizánska cesta 9

97401 Banská Bystrica

IČO:36631124

Slovenská pošta, a.s. - inzeráty

Inzeráty (30) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 30 z celkom 30
Oravská Lesná - budova v spoluvlastníckom podiele 1/2

Oravská Lesná - budova v spoluvlastníckom pod...

Ponúkame Vám na predaj spoluvlastnícky podiel 1/2 v administratívnej budove v k. ú. Oravská Lesná, Ústredie 291, 029 57 Oravská Lesná, Námestovo. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/infor...
Oravská Lesná
243 540,61 €
Holčíkovce - predaj budovy s príslušenstvom a pozemkov

Holčíkovce - predaj budovy s príslušenstvom a...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom a pozemky v k. ú. Holčíkovce, Holčíkovce 22. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Holčíkovce
28 961,54 €
Na predaj budova s príslušenstvom v k.ú. Ľubochňa

Na predaj budova s príslušenstvom v k.ú. Ľubo...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom v k. ú. Ľubochňa, Ľubochňa 276/28, 034 91 Ľubochňa, okres Ružomberok. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnute...
Ľubochňa
183 513,96 €
Na predaj budova s príslušenstvom a pozemkom v k.ú. Trstín

Na predaj budova s príslušenstvom a pozemkom ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom a pozemkom v k. ú. Trstín, Trstín 552, 919 05 Trstín, okres Trnava. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnuteln...
Trstín
84 049,84 €
Na predaj budova s príslušenstvom a pozemkom v k.ú. Lisková

Na predaj budova s príslušenstvom a pozemkom ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom v k. ú. Lisková, Pribinova 365, 034 81 Lisková, okres Ružomberok. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnos...
Lisková
73 516,45 €
Pozemok v obci Halič

Pozemok v obci Halič

Slovenská pošta a.s., ponúka na predaj pozemok v k. ú. Halič Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Halič
21 108,72 €
Košice, Staré Mesto - budovy a pozemky

Košice, Staré Mesto - budovy a pozemky

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovy a pozemky v Košiciach, Staré Mesto na ulici Thurzova 2. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Košice I - Staré Mesto
2 507 398,16 €
Pernek - budova s príslušenstvom

Pernek - budova s príslušenstvom

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom v k. ú. Pernek, Pernek 92, 900 53 Pernek, okres Malacky. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Pernek
64 689,10 €
Bratislava - Petržalka - odpredaj nebytového priestoru

Bratislava - Petržalka - odpredaj nebytového ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na odpredaj nebytový priestor vrátane podielu na príslušenstve a spoločných častiach a zariadeniach domu v k.ú. Petržalka, Holíčska ulica. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https...
Bratislava V - Petržalka
421 442,74 €
Štítnik - odpredaj budovy s príslušenstvom a pozemkov

Štítnik - odpredaj budovy s príslušenstvom a ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu pošty a pozemky v k. ú. Štítnik, Družstevná 126/2, 049 32 Štítnik, okres Rožňava . Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnost...
Štítnik
162 609,38 €
Pozdišovce - predaj stavby s príslušenstvom a pozemku

Pozdišovce - predaj stavby s príslušenstvom a...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu pošty a pozemok v k. ú. Pozdišovce, Pozdišovce 375, 072 01 Pozdišovce, okres Michalovce . Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnu...
Pozdišovce
64 018,19 €
Nitra Dolné Krškany - prevádzkový areál - budovy a pozemky

Nitra Dolné Krškany - prevádzkový areál - bud...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj prevádzkový areál Nitra, Sikárská ul. č. 8, katastrálne územie Dolné Krškany - budovy a pozemky. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/ne...
Nitra
1 722 793,24 €
Bratislava - Karlova Ves - odpredaj budovy

Bratislava - Karlova Ves - odpredaj budovy

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj administratívnu budovu bez príslušenstva v k. ú. Karlova Ves, Borská ulica. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Bratislava IV - Karlova Ves
204 812,95 €
Lubeník - budova s príslušenstvom a pozemky

Lubeník - budova s príslušenstvom a pozemky

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu a pozemky v Lubeníku, Lubeník 248. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Lubeník
208 840,60 €
Pozemok Tatranská Kotlina

Pozemok Tatranská Kotlina

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj pozemok v Tatranskej Kotline Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Vysoké Tatry
6 443,50 €
Veľký Meder - budovy a pozemky v spoluvlastníckom podiele 1/2

Veľký Meder - budovy a pozemky v spoluvlastní...

Ponúkame Vám na predaj komerčné objekty Veľký Meder, Komárňanská. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Veľký Meder
190 457,13 €
Nová Bošáca - pozemok a budova

Nová Bošáca - pozemok a budova

Ponúkame Vám na predaj iný komerčný objekt Nová Bošáca. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Nová Bošáca
70 238,66 €
Administratívna budova a pozemky Radzovce

Administratívna budova a pozemky Radzovce

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu pošty a pozemky v k. ú. Radzovce, na ulici Radzovce 410. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Radzovce
78 607,90 €
Administratívna budova Nitra, Cintorínska ulica

Administratívna budova Nitra, Cintorínska uli...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj administratívnu budovu Nitra, Cintorínska ulica. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.,: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Nitra
491 679,98 €
Prenájom kancelárií v budove pošty Žilina 2

Prenájom kancelárií v budove pošty Žilina 2

Slovenská pošta, a.s., ponúka na prenájom kancelárske nebytové priestory na 2. poschodí objektu pošty Žilina 2 (pri železničnej stanici) s výmerou kancelárií od 12,50 m2. Celková plocha je 379 m2. Priestory sú v pôvodnom stave, preto v prípade záujmu ponúkame osobnú obhliadku.
Žilina-Bytčica
108,33 €/mes.
Prenájom kancelárií v budove pošty Liptovský Mikuláš 1

Prenájom kancelárií v budove pošty Liptovský ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na prenájom kancelárske nebytové priestory v objekte pošty Liptovský Mikuláš 1 s výmerou kancelárií od 20 m2. Priestory sú v pôvodnom stave, preto v prípade záujmu ponúkame osobnú obhliadku.
Liptovský Mikuláš
145,83 €/mes.
Budova a pozemky, k. ú. Pastovce

Budova a pozemky, k. ú. Pastovce

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu a pozemky v k. ú. Pastovce, Pastovce 54. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Pastovce
20 017,85 €
Bánovce nad Bebravou - budova s príslušenstvom a pozemky

Bánovce nad Bebravou - budova s príslušenstvo...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu s príslušenstvom a pozemky v k. ú. Bánovce nad Bebravou. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Bánovce nad Bebravou
26 797,51 €
Ilava - budova a pozemky

Ilava - budova a pozemky

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu pošty a pozemky v k. ú. Ilava, na ulici Mierové Námestie 3. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Ilava
539 724,36 €
Prašník - budova s príslušenstvom a pozemok

Prašník - budova s príslušenstvom a pozemok

Slovenská pošta a.s., ponúka na predaj budovu pošty v k.ú. Prašník. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Prašník
91 080,29 €
Objekt pošty Ožďany

Objekt pošty Ožďany

Slovenská pošta a.s., ponúka na predaj budovu pošty v k.ú. Ožďany, na ulici Oždany 160. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Ožďany
98 729,90 €
Bratislava - Staré Mesto - odpredaj budovy s príslušenstvom a pozemkov

Bratislava - Staré Mesto - odpredaj budovy s ...

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj administratívnu budovu s príslušenstvom a pozemky v k. ú. Staré Mesto, Lovinského ul. 35. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelno...
Bratislava I - Staré Mesto
3 015 383,15 €
Prenájom kancelárií v budove pošty Čadca 1

Prenájom kancelárií v budove pošty Čadca 1

Slovenská pošta, a.s., ponúka na prenájom kancelárske nebytové priestory v objekte pošty Čadca 1, Námestie Slobody 101, s výmerou kancelárií od 18 m2. Priestory sú v pôvodnom stave, preto v prípade záujmu ponúkame osobnú obhliadku. Miestnosti sú s výmerou 18m2, 22m2, 38m2, 44 m2. Cena nájmu 60 ...
Čadca
90 €/mes.
Objekt pošty Lesenice

Objekt pošty Lesenice

Slovenská pošta, a.s., ponúka na predaj budovu pošty a pozemky v k. ú. Lesenice, Lesenice 180. Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a.s.: https://www.posta.sk/informacie/nehnutelnosti.
Lesenice
91 470,55 €
Nemšová - budova s príslušenstvom, pozemok

Nemšová - budova s príslušenstvom, pozemok

Ponúkame Vám na predaj komerčné a prevádzkové priestory Nemšová, J. Palu. Plocha: zastavaná 448m2. Stav objektu: pôvodný stav. Cena 397 170,46 € Všetky informácie a pokyny k podaniu ponuky na odkúpenie nehnuteľného majetku sú verejne dostupné na webovom sídle SP, a. s.: https://www.posta.sk/info...
Nemšová
397 170,46 €