Bazar.sk

Profil firmy

AGRO SLOVAKIA s.r.o.

Registrovaný: 09. 11. 2023

Nehodnotený

Telefón:
… Zobraziť

E-mail:

Adresa:Cintorínska 22

81108 Bratislava I - Staré Mesto

IČO:55728065

AGRO SLOVAKIA s.r.o. - inzeráty

Inzeráty (139) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 30 z celkom 139
Predaj orné pôdy Dolné Topoľníky 30.04.

Predaj orné pôdy Dolné Topoľníky 30.04.

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu v katastrálnom územie Dolné Topoľníky. O celkovej rozlohe pozemkov 3.000 m2. Cena 1,2 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Topoľníky
3 600 €
Predaj trvalého trávneho porastu Slaská

Predaj trvalého trávneho porastu Slaská

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Slaská. O celkovej rozlohe pozemkov 5.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Slaská
4 500 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Lubina 24.04.

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Lubina. O celkovej rozlohe pozemkov 30.500 m2. Cena 1,2 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Lubina
36 600 €
Predaj orné pôdy Belá

Predaj orné pôdy Belá

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Belá. O celkovej rozlohe pozemkov 8.000 m2. Cena 1,1 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Belá, Nové Zámky
8 800 €
Predaj trvalého trávneho porastu Petrovce

Predaj trvalého trávneho porastu Petrovce

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Petrovce. O celkovej rozlohe pozemkov 11.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Petrovce, Rimavská Sobota
10 350 €
Predaj trvalého trávneho porastu Pitelová

Predaj trvalého trávneho porastu Pitelová

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Pitelová. O celkovej rozlohe pozemkov 4.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Pitelová
4 050 €
Predaj trvalého trávneho porastu  Kľačany

Predaj trvalého trávneho porastu Kľačany

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Kľačany. O celkovej rozlohe pozemkov 2.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Trnavá Hora
1 800 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Jastrabá 12.04.

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Jastrabá. O celkovej rozlohe pozemkov 9.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Jastrabá
8 550 €
Predaj orné pôdy Zvončín

Predaj orné pôdy Zvončín

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu v katastrálnom územie Zvončín. O celkovej rozlohe pozemkov 14.000 m2. Cena 1,2 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Zvončín
16 800 €
Predaj trvalého trávneho porastu Tomášovce

Predaj trvalého trávneho porastu Tomášovce

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Tomášovce. O celkovej rozlohe pozemkov 5.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Tomášovce, Rimavská Sobota
4 500 €
Predaj orné pôdy Rohožnica/Nemčiňany

Predaj orné pôdy Rohožnica/Nemčiňany

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu v katastrálnom územie Rohožnica. O celkovej rozlohe pozemkov 5.500 m2. Cena 1,1 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Nemčiňany
6 050 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Radvaň

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Radvaň. O celkovej rozlohe pozemkov 9.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Banská Bystrica
8 550 €
Predaj trvalého trávneho porastu Opava

Predaj trvalého trávneho porastu Opava

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Opava. O celkovej rozlohe pozemkov 7.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Opava
6 300 €
Predaj trvalého trávneho porastu Malé Leváre

Predaj trvalého trávneho porastu Malé Leváre ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa trvalý trávny porast v katastrálnom územie Malé Leváre. O celkovej rozlohe pozemkov 5.000 m2. Cena 1,2 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Malé Leváre
6 000 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Lovča 12.04.

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Lovča. O celkovej rozlohe pozemkov 2.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Lovča
2 250 €
Predaj trvalého trávneho porastu Slovenská Ľupča 12.04.

Predaj trvalého trávneho porastu Slovenská Ľu...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa trvalý trávny porast v katastrálnom územie Slovenská Ľupča. O celkovej rozlohe pozemkov 3.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Slovenská Ľupča
2 700 €
Predaj orné pôdy Malý Krtíš

Predaj orné pôdy Malý Krtíš

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Malý Krtíš. O celkovej rozlohe pozemkov 9.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Nový Život
8 100 €
Predaj trvalého trávneho porastu Malé Straciny

Predaj trvalého trávneho porastu Malé Stracin...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o trvalý trávny porast v katastrálnom územie Malé Straciny. O celkovej rozlohe pozemkov 3.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Malé Straciny
2 700 €
Predaj orné pôdy Kostiviarska

Predaj orné pôdy Kostiviarska

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu v katastrálnom územie Kostiviarska. O celkovej rozlohe pozemkov 2.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Banská Bystrica
2 250 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Badín

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Badín. O celkovej rozlohe pozemkov 16.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Badín
14 400 €
Predaj orné pôdy, trvalého trávneho porastu a vinice Bratislava-Vajnory

Predaj orné pôdy, trvalého trávneho porastu a...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu, trvalý trávny porast a vinica v katastrálnom územie Vajnory. O celkovej rozlohe pozemkov 3.000 m2. Cena 5 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava III - Vajnory
15 000 €
Predaj orné pôdy Čunovo

Predaj orné pôdy Čunovo

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Čunovo. O celkovej rozlohe pozemkov 11.000 m2. Cena 5.000 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava V - Čunovo
55 000 €
Predaj orné pôdy Devínska Nová Ves

Predaj orné pôdy Devínska Nová Ves

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Devínska Nová Ves. O celkovej rozlohe pozemkov 3.500 m2. Cena 5 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava IV - Devínska Nov...
17 500 €
Predaj orné pôdy Turová

Predaj orné pôdy Turová

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Turová. O celkovej rozlohe pozemkov 2.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Turová
2 250 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Kováčová

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Kováčová. O celkovej rozlohe pozemkov 8.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Kováčová, Zvolen
7 650 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Zlatovce

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Zlatovce. O celkovej rozlohe pozemkov 26.000 m2. Cena 1,2 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Trenčín
31 200 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Radnovce

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Radnovce. O celkovej rozlohe pozemkov 127.000 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Radnovce
114 300 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Chanava

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Chanava O celkovej rozlohe pozemkov 21.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Chanava
19 350 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Dolná Mičiná

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Dolná Mičiná. O celkovej rozlohe pozemkov 63.500 m2. Cena 0,9 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Dolná Mičiná
57 150 €
Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu Vyšná Pokoradz

Predaj orné pôdy a trvalého trávneho porastu ...

Ponúkame Vám na predaj pozemky ve výlučnom vlastnictve. Jedná sa o ornou pôdu a trvalý trávny porast v katastrálnom územie Vyšná Pokoradz. O celkovej rozlohe pozemkov 63.000 m2. Cena 0,85 €/m2. Pre viac informácií nás prosím kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.
Rimavská Sobota
53 550 €