Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Cela ponuka TU!

Registrovaný: 21. 01. 2012

Cela ponuka TU! - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Vsetko cina.smejd.
j**, 3. 11. 2018
Cela ponuka TU!, 3. 11. 2018
Dobry den. Toto hodnotenie beriem ako pokus konkurencie dehonestovat moj predaj. Neevidujem ziadnu negativnu objednavku ani nespokojnost od mojich zakaznikov, takze predpokladam, ze VY ste si u mna nic nezakupili. Ponukam aj vratenie tovaru, tak keby bol niekto nespokojny myslim, ze by sa najskor obratil na predajcu a potom pisal negativne hodnotenie. Je pravda, ze niektore veci su z ciny ako skoro vsetko v tejto dobe, ale vzdy sa snazim pri nakupoch vybrat najlepsi pomer cena/kvalita. Kazde naradie co predavam vzdy aj skusim, tak urcite viem, ze "smejdy" nepredavam. Za to hovori aj vyse 1000 spokojnych zakaznikov. Keby ste boli taky seriozny aspon by ste sa predstavili. S pozdravom Ing. Andrej Kabac
Pozitívne
Od predajcu som nakupil uz viac krat. Vzdy rychle dorucenie a seriozne jednanie. Novy tovar za velmi dobre ceny, zodpovedal opisu a fotkam. Urcite odporucam.
L****, 7. 7. 2018
Cela ponuka TU!, 3. 11. 2018
Dakujem za hodnotenie. Som rad, ked su zakaznici spokojni s tovarom a sluzbami. Prajem nech naradie dlho sluzi a tesim sa na nasu dalsiu spolupracu.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.