Bazar.sk

Vizitka inzerenta

spolocenske-saty

Registrovaný: 28. 01. 2012

spolocenske-saty - hodnotenia

1 - 20 z celkom 41
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Šaty mi prišli fakt veľmi pekné, nechala som ich akurát skrátiť, nakoľko som nižšia. Veľmi pekné a fakt očarujúce. Som veľmi spokojná presne mi ich predávajúci opísal a nechala som na jeho radu. Otravovala som ho niekoľko krát, niekoľko typov som mu poposielala a myslela som si, že už ma niekam pošle, ale fakt príjemný a ústretový človek. Ďakujem za radu a pomoc a prišli načas, bola som veľmi spokojná.
P******, 16. 9. 2014
Neutrálne
som maximálne spokojná so šatami. prišli v čase, aký bol uvedený a v top stave, presne ako na obrázku a presne podľa mojich predstáv. cena úplne bezkonkurenčná, pretože všade inde sú oveľa oveľa drahšie.
A****** H**********, 3. 9. 2014
Neutrálne
Reagujem na neutralne hodnotenie.Konkurencia sa poponahlala a popisala bludy.Saty sa objednavaju z Belgicka,ale dotycna je asi vestica,ked vie odkial sa saty objednavaju.Saty su take ako ich vidite na obrazku a kvalita je top.Pozrite predchadzajuce hodnotenia.Kazdy bol spokojny.Nechapem,preco davaju hodnotenia taky,ktory si nic nekupia a iba ociernuju druhych
M****, 30. 8. 2014
Negatívne
Jednoznačne neodporúčam - tovar kvalitou nezodpovedá cene...Klamlivé zavádzanie zákazníka, že šaty dajú ušiť na mieru- je to tovar z Číny nakúpený cez ebay, nekvalitné vypracovanie. Pri objednávaní ochota, no keď kupujúci nie je spokojný s tovarom- predávajúci prestane reagovať na e-maily.
J**** F**********, 22. 8. 2014
Neutrálne
Satocky dorazili v poriadku, su prekrasne! Som velmi spokojna, vsetko prebehlo hladko, tovar zodpoveda mojim poziadavkam, co viac si clovek moze priat ;-) dakujem krasne!
d******, 8. 8. 2014
Pozitívne
Šaty prišli na čas, sú krajšie ako na obrázku. Aj keď som sa obávala, ale som veľmi spokojná, rýchla komunikácia, vrelo odporúčam :)
M******* J******, 29. 5. 2014
Pozitívne
vrelo odporuucam,som nesmierne spokojna s tak rychlou komunikaciou a s rychlym nakupom....šaticky dorazili pesne ako na obrazku,skvelo sedia,su proste nadherne....urcite odporucam nakupovat :-) Dakujem
k********, 26. 4. 2014
Pozitívne
Šaty prišli v presnom čase ako mali, s komunikáciou som nadmieru spokojná, šaty presne ako na obrázku. Ďakujem :)
z*****, 23. 4. 2014
Pozitívne
perfektná komunikácia a šaty sú presne ako na obrázku, som veľmi spokojná a preto všetkým vrelo odporúčam...stálo to za ten risk...ešte raz ďakujem
g*******, 13. 4. 2014
Pozitívne
Šaty sú nádherné a skvelo sedia :) aj doba dodania bola splnená som maximálne spokojna :) Vďaka
p***********, 31. 3. 2014
Pozitívne
Šaty sú krásne, som maximálne spokojná.
Z***** B********, 24. 1. 2014
Pozitívne
Som velmi spokojna
v***, 10. 10. 2013
Pozitívne
Veľká spokojnosť...rýchle dodanie, skvelá komunikácia, šatičky sú nádherné a sedia ako uliate. Určite odporúčam :)
e*****, 2. 10. 2013
Pozitívne
Maximalna spokojnost, saty su krasne, sedia perfektne. Pan velmi ochotny aj poradi. Odporucam!
M******, 30. 9. 2013
Pozitívne
Ďakujem za šaty, som veľmi spokojná :)
J**** F**********, 11. 9. 2013
Pozitívne
Šaty sú super, presne ako na fotke, dodanie veľmi rýchle. Ďakujem veľmi pekne.
m**********, 8. 9. 2013
Pozitívne
Skvelé jednanie, rýchle dodanie, šaty majú farbu presne ako na obrázku. Bála som sa objednávať len takto cez internet bez skúšky, ale o to viac som sa z nich tešila, keď mi prišli. Sedia perfektne. Som nadšená a odporúčam všetkým. :-)
C*********, 26. 8. 2013
Pozitívne
Ďakujem Vám veľmi pekne.Šaty sú super, nemajú chybu, som max.spokojná. Obchod prebehol bez problémov, vynikajúca komunikácia s predajcov...Šaty sú totožné s obrázkom...Určite vrelo odporúčam :) Zuzana
J**** F**********, 15. 8. 2013
Pozitívne
Moje tyrkysky prišli v určenej dobe a sú aj veľmi pekné.. odporúčam, dosť som sa bála objednať bez vyskúšania ale oplatilo sa :) Vrelo odporúčam každému :)
m*******, 30. 6. 2013
Pozitívne
Šaty sú krásne, dodanie presne v termíne..odporúčam
i*********, 13. 6. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 1 z 3
  • 1
  • 2
  • 3