Bazar.sk

Vizitka inzerenta

trendywear

Registrovaný: 05. 03. 2012

trendywear - hodnotenia

21 - 40 z celkom 45
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Dobrý deň, šaty dnes prišli a som náramne spokojná, sú nádherné, super sadli. Rýchla a ochtoná predávajúca, môžem len odporúčať.
n**********, 21. 8. 2013
Pozitívne
velka spokojnost :) kabelka uzasna ako na obrazku. :)) aj dodanie rýchle urcite odporucam :)
n*******, 5. 5. 2013
Pozitívne
Maximalna spokojnost...kabelka mi prisla este skor ako bola dodacia doba a presne podla obrazku....urcite este nakupim....mozem len odporucat....dakujem za skvely obchodik;-)
B****** B*********, 3. 5. 2013
Neutrálne
Ďakujem Marcelka dole klobúk ste supper predávajúca. VRELO odporúčam. A všetkým závistlivcom čo sem píšu negatívne komentáre - NEKLAMTE tu pretože to čo pre mňa Marcelka spravila to by nespravil nik. Ešte raz veľké ĎAKUJEM
J**** F**********, 10. 1. 2013
Pozitívne
Skvele, skvele, skvele čižmičky. Marcelka dakujem velmi pekne :D sama by som učite vybrala zlu velkosť a takto sedia skvele.
J**** F**********, 26. 11. 2012
Pozitívne
Spolahlivá a seriozna predavajuca, urcite odporúčam :-))))
r***************, 15. 11. 2012
Negatívne
Neviem čo za šmejdy a odkial predava tato slečna, ale myslim si že za 50 Eur by mala byt kvalitná obuv!!! Ani po týždni sa mi začala odlepovať podrážka z čižiem, sú proste hrozné, lacné, nekvalitné. Na obrázku vyzerajú super. A že vraj z USA!!!! To určite!!! Naozaj toto sa môže stať len na Slovensku!!!
7*******, 13. 10. 2012
Pozitívne
Dakujem za krasne hackovane cizmicky su krasnr s ruchle dodanie..odporucam kazdej:)
M*****, 7. 10. 2012
Negatívne
kupila som si tieto cizmy ale otrasna kvalita po troch razoch co som ich nosila sa mi zacala odliepat podrazka a cele sa paraju trcia nitky a inzerentke som pisala email a nema ani ten charakter odpisat,,,,nikdy by som si u nej uz nic neobjednala
B*********, 23. 9. 2012
Neutrálne
prepacte pisem vam hodnotenie lebo nejde odoslat e.mail...chcem sa opytat ci mate este kremove hackovane cizmicky velkost 38
1********, 22. 8. 2012
Pozitívne
Dnes prišiel balíček, plavky su úžasné, som maximalne spokojna a mozem ist na dovolenku :) odporucam vas a odporucim vas aj kamoškam :) Velka vdaka.
l****, 14. 6. 2012
Pozitívne
Marcelka, dakujem za krasne cizmicky, som velmi spokojna, sadli presne, urcite u vas este nakupim. urcite odporucam, skvela komunikacia, pristup..
J**** F**********, 8. 6. 2012
Pozitívne
ako nechapem pripomienkam, keď niečo nechcem neriešim ... je tu X ľudí, ktorý ponúkajú veci ale ja som spokojna aj s kvalitou aj s predávajúcou... odporúčam
j**********, 18. 4. 2012
Pozitívne
Nerozumiem ako moze byt niekto s vami nespokojny, vysli ste mi vo vsetkom v ustrety, aj tovar prisiel tak ako ste napisali. Uz dlho objednavam veci cey internet a mala som aj zle skusenosti, ale vy ste jedna z mala ktora jedna slusne, koretne a veci su naozaj pekne a kvalitne. Myslim si ze tie kladne spravy va pise iba vasa konkurencia a niektovas chce tymto zdiskreditovat.... Nic si s toho nerobte, ja vam fandim. Ludia su zly !!!!! hanba im!!!!
A*****, 15. 4. 2012
Pozitívne
som velmi spokojna, tenisky ktore som objednavala su v skutocnosti este krajsie ako na obrazku, chcem aj podakovat predavajucemu jeho korektne spravanie a urcite ak budem potrebovat tak urcite objednam iba s tejto ponuky.
A*****, 15. 4. 2012
Pozitívne
Dnes mi prišli kotníčky, ďakujem, som spokojná, ústretová komunikácia a milá predávajúca, odporúčam
J******, 13. 4. 2012
Pozitívne
Dobrý večer Marcelka, dnes mi prišli tenisky a tričko Guess, som veľmi spokojná a veľmi sa z nových veci teším :-)
v********, 10. 4. 2012
Pozitívne
Tento druhý nick som si založila iba kvôli vám, pretože sa voči vaším útokom chcem brániť. Ak máte nejaké podozrenia, tak si najskôr u toho admina zistite skutočnosti a až potom hodnoťte. Tovar z Číny ešte zatiaľ nikomu domov neprišiel, predávam aj tovar, ktorý je k odberu ihneď a zatiaľ moli hodnotené tie. Možno som vaša konkurencia a snažíte sa ma zrušiť, ale ak to chcete riešiť takto, je to nefér. Ďakujem Marcela
M*************, 7. 4. 2012
Pozitívne
Treba si všimnúť, že nie všetok tovar je s dobou dodania 20 dni, toho tam mám najmenej. A chcem vás poprosiť, skôr ako začnete písať hodnotenie, komunikujte najskôr so mnou a potom si môžte vytvoriť vlastný úsudok a nie na rôznych domnienkach. ĎAKUJEM
M*************, 6. 4. 2012
Negatívne
Určite mám pochybnosti aj ja,nakolko je registrácia 05.03 dodanie tovaru do 20dní skoro mesiac a máte už odrazu tolkých spokojných zákazníkov?bud si to píšete sama sebe alebo vaši ludia,určite by som dala preverit ADMIN alebo ked ste taká zverejnite si mobil!
l********, 6. 4. 2012

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 2 z 3
  • 1
  • 2
  • 3