Bazar.sk

Vizitka inzerenta

luxus.doplnky

Registrovaný: 10. 01. 2013

luxus.doplnky - hodnotenia

21 - 37 z celkom 37
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Dnes som prebrala satku na poste a vyzera naozaj,veeelmi dobre. Tesim sa! Urcite to nie je posledna objednavka,ktoru som u Vas urobila.. Budem Vas odporucat svojmu okoliu. Este raz dakujem velmi pekne!
D*****, 28. 10. 2014
Pozitívne
Skvele , uz môj štvrtý nakup prebehol výborne , kvalita šatiek je TOP :)!!!! mam 2x čiernu, striebornú a teraz nádhernú červenú a je este omnoho krajšia ako na fotke :) maximálna spokojnosť :) určite si objednam aj ine farby :) dakujem velmi pekne
L*******, 17. 10. 2014
Pozitívne
Satka je krasna, vsetko ok. Dakujem
A*** Z*, 9. 10. 2014
Pozitívne
Objednala som si 2 šatky (čiernu a červenú). Dobierka mi nevyhovovala, tak som to uhradila vopred - priznám sa, mala som trochu obavy, no všetko prebehlo bleskovo a bez problémov. Šatky sú nádherné a na nerozoznanie od originálu. Ďakujem, som veľmi spokojná.
M******, 26. 9. 2014
Pozitívne
Jedna báseň, kúpila som si červený šál, odporúčam.
J****, 24. 7. 2014
Pozitívne
Dakujem krásne za šálik, vsetko ako napisane. som velmi spokojna a odporucam.
s*****, 4. 3. 2014
Pozitívne
Dnes mi byly doručeny oba šály. Musím říct, že jsou moooc hezké. Byla jsem velmi příjemně překvapena. Láká mě si pořídit sobě či dceři ještě nějaký.
E***, 3. 2. 2014
Negatívne
Predava velmi nekvalitne saly,cena prehnana,uz po prvom pouziti sa cely zozmolkoval,ani reklamaciu nechce uznat,urcite neodporucam objednavat.
m****************, 29. 1. 2014
Negatívne
NEGATIVNE HODNOTENIE zadavam nakolko moje fotky pouzivate ... a nie len jednu ale viac....
J**** F**********, 28. 1. 2014
Pozitívne
Šálik je jednoducho bomba! Hneď ďalší deň som objednávala ďalší pre kolegyňu a ja si neviem vybrať, ktorý si ešte kúpim - najradšej by som brala všetky. Kvalitný predajca, kvalitný tovar. 100% spokojnosť, odporúčam.
M****, 10. 12. 2013
Pozitívne
Pre zle skusenosti som bola opatrna. Nakoniec, po dlhom zvazovani a viacerych predajcoch som sa rozhodla pre tohto. Nelutujem ani euro navyse, aká fotka - taká realita. A ten materiáaaal - božsky jemnučký, neviem ho pustiť z ruky. Na jedničku, nie je co vytknut.
M******, 28. 11. 2013
Pozitívne
Supeeer obchodik,salik dodany hned do 2 dni,kvalitny,som velmi spokojna,predávajúceho odporucam,obchod na 1*,dakujem,urcite este buducnosti kupim aspon jednu farbu;-)
G******* B*******, 13. 9. 2013
Pozitívne
ďakujem :) materiál satiek ako originál, naozaj ziadne lacne smejdy :) obchod prebehol bleskove rýchlo a s maximálnou spokojnosťou, nakupujem uz po druhýkrát :) okolie mi satky chváli :) odporúčam na 100%
L****, 6. 9. 2013
Pozitívne
Dnes mi prišiel strieborny sal, ktorý som si objednala včera! To bolo prvé príjemné prekvapenie. Šálik je jednoducho úžasný! Mala som v minulosti zlé skúsenosti, pekné fotky, otrasná kvalita a neochota, ale tento šálik je jednoducho božský, musím Vám strašne krásne poďakovať, je úplne prenaaadherny. Materiál, detaily. Odporucam tohto predajcu všetkými desiatimi!!!!
J**** F**********, 15. 6. 2013
Pozitívne
Som nesmierne spokojná s kúpou. Seriózny a milý predajca, s ktorým sa dalo ihneď dohodnúť podľa mojich požiadaviek. Dodanie bolo expresné rýchle, ani som tak rýchlo neočakávala. Kvalita šálu bola výborná a vyzerá ozaj lepšie než na obrázku. Vrelo odporúčam a keď budem podobne veci nakupovať, tak jedine od tohto predajcu. 1*
J**** F**********, 10. 5. 2013
Pozitívne
Maximálna spokojnosť, tovar je ihneď k odberu a vyzdvihla som si ho osobne, s čím majú niektorí predajcovia problém, veľmi rýchla komunikácia, ale hlavne krásny tovar. Môžem vrelo odporučiť!!!
J**** F**********, 24. 3. 2013
Pozitívne
Som veľmi spokojny s dodaným salom - objednal som si parizsku modru. Sal je este krajsi ako na fotke, vonkajsia strana je syto modra, som velmi spokojny so serióznym jednaním zo strany predávajúceho. Rychle dodanie. Super kvalita. Okrem salu pre mna som pred tyzdnom kupil ako darcek bezovy sal.
J**** F**********, 23. 3. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 2 z 2
  • 1
  • 2