Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Daniel

Registrovaný: 27. 04. 2013

Daniel - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
S obchodovanim som spokojny, uz som niekolkokrat nakupoval a co sme dohodli, tak bolo. Takze mozem len kazdemu doporucit.
J** S****, 10. 1. 2019
Pozitívne
Keď som videl čo vložil za hodnotenie ten pák Kuráň tak mi to nedalo tiež napísať hodnotenie. S pánom Danielom som už dokončil asi štyri obchody a všetko prebehlo v najlepšom poriadku. S tovarom som bol spokojný, na čom sme sa dohodli to platilo. Človek ale nemá tendenciu hodnotit niekoho s kým je spokojný a tak hodnotia iba ty nespokojný. Potom to vyzerá akoby všetci boli nespokojný. Držte sa a takých kreténov si nevšímajte.
S******** S***, 26. 11. 2018
Negatívne
Predávajúci zviditeľní tovar (foto) + cenová relácia. Avšak kupujúcemu cenu z ponuky neakceptuje navyšuje......týmto sa dopúšťa klamlivej reklamnej kampani. Z tohto dôvodu som od záujmu kúpi o d st u ú i l. Tento fakt menovaného vyprovokoval, prejavil sa .....môžem vzájomnú komunikáciu predložiť. Predávajúci je chamtivý, hulvátsky chrapúň!!!
J**** K u r á ň, 25. 11. 2018
Daniel, 25. 11. 2018
Tento pán je najhorší kupujúci akého som kedy mal. Odoslal som mu tovar za 11eur s poštou. O odoslaní som mu poslal správu, že som práve odoslal a napísal omylom, že spolu to je 15eur. Hneď som si to uvedomil a odoslal ospravedlňujúci email a že spolu to je 11eur. Od tej doby je kupujúci vulgárny, agresívny, odstupuje o kůpy, označuje ma za podvodníka,.... Veď mu došlo oznámenie o zásielke od pošty kde mal uvedené 11eur..... Zásielku neprebral a iba spôsobil škodu na poštovnom cca 4eur. Preto nedoporučujem tohoto kupujúceho nikomu k obchodovaniu. Proste keď človek natrafi na blbca tak ani kubík svätenej vody nepomôže...

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.