Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Natila79

Registrovaný: 05. 10. 2014

Nehodnotený

Telefón:
… Zobraziť

Lokalita: Prešov

Natila79 - inzeráty

Inzeráty (22) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 22 z celkom 22
Dievčenský set na zimu

Dievčenský set na zimu

Ponúkam na predaj dievčenský set nákrčník+ čelenka na zimu vlastnej výroby s mašličkou, materiál nickystreč, veľmi príjemné na nosenie, farba béžová. Cena bez poštovného.
Prešov
8 €
Dámske sako

Dámske sako

Ponúkam na predaj dámske športové sako veľ. M, čiernej farby, zapínanie na gombíky, na obdobie jar/leto, vpredu dve vrecká, dľžka saka 74 cm, šírka saka 50 cm, dĺžka rukáva 57 cm. Cena bez poštovného.
Prešov
6 €
Dámske 3/4 nohavice

Dámske 3/4 nohavice

Ponúkam na predaj dámske 3/4 nohavice na slávnostnú príležitosť, veľ. 42-44, v páse kamienky, spodok nohavíc manžeta, farba hnedá, obvod pása 86cm. Na bokoch dve vrecká, v zasnej časti imitácia vreciek. Cena bez poštovného.
Prešov
10 €
Rifle slim

Rifle slim

Predám detské slim rifle veľkosť 122 na 6-7 rokov obvod pása 60cm, dĺžka 70cm.Oblečené 1x.+poštovné
Prešov
6 €
Dámska strieborná retiazka

Dámska strieborná retiazka

Ponúkam na predaj dámsku striebornú retiazku dvojradovú, so zirkónmi, dĺžka 37 cm. V TOP stave. Cena pri platbe vopred je vrátane poštovného.
Prešov
20 €
Unisex tenisky

Unisex tenisky

Ponúkam na predaj veľmi zachovalé plátené tenisky na šnurovanie, čiernej farby, veľkosť 32,vnútorná dĺžka chodidla 21 cm. Cena pri platbe vopred na účet vrátane poštovného. Na dobierku nezasielam.
Prešov
10 €
Dámske kožené rukavice

Dámske kožené rukavice

Ponúkam na predaj veľmi zachovalé elegantné dámske rukavice z kože, čiernej farby, po vonkajšej strane výšivka, obvod zápästia 20cm, dĺžka od prostredníka 21 cm.Cena vrátane poštovného.
Prešov
12 €
Detská čiapka na zimu

Detská čiapka na zimu

Predám detskú čiapku na zimu pletenú a podšitú teplým flyšom. Čiapka je unisex veľkosť 4-6 rokov. Veľmi málo nosená, je ako nová.+poštovné
Prešov
5 €
scart kábel

scart kábel

Ponúkam na predaj nepoškodený plne funkčný obojstranný SCART kábel o dĺžke 10m.Cena bez poštovného.
Prešov
7 €
Kardigan

Kardigan

Predám čierno biely kardigan veľ.M dlžka kardigánu 62cm,dĺžka rukáva 56cm + opasok.Oblečný 2x.+ poštovné
Prešov
9 €
Digitálne médium

Digitálne médium

Ponúkam na predaj úplne nové, prázdne digitálne nosiče zn.Verbatim, DVD - R; 4,7 GB; 16x speed; 120min v počte 9ks a CD - R; 700 MB; 52x speed; 80min v počte 5ks. Cena bez poštovného.
Prešov
4 €
Detská nákupná taška

Detská nákupná taška

Ponúkam na predaj detskú nákupnú taštičku, takmer nenosenú, vrch zapínanie na zips, materiál pogumovaná textília, výška 21 cm, šírka 30 cm, hĺbka 10 cm.Cena bez poštovného.
Prešov
4 €
Farebný televízor

Farebný televízor

Ponúkam na predaj starší farebný TV uhlopriečka 35cm.S diaľkovým ovládačom. Len osobný odber.
Prešov
15 €
Šaty pre mamu a dcéru

Šaty pre mamu a dcéru

Ponúkam na predaj dvojo šiat vhodné na spoločenskú príležitosť alebo rodinnú oslavu pre mamu a dcéru, prípadne sestry alebo na fotenie. Ľahký materiál, zapínanie na gombíky, kt.rukáv, veľ. M a XS, na spodku sukne šikmo strihnuté, šírka v páse 90 a 80 cm, rovný strih, dĺžka na chrbte 86 a 80cm.Preda...
Prešov
15 €
Mini USB kábel 2.0

Mini USB kábel 2.0

Ponúkam na predaj raz použitý mini USB kábel 2.0,A vidlica- mini B vidlica, k PC, smartphone, tablet, externý disk, reproduktor, GPS navigácia a pod., vysokorýchlostný prenos až 480Mbps, pozlátený konektor s nízkymi prechodovými odpormi, dvojité tienenie pre redukciu elektromagnetických rušivých...
Prešov
6 €
Svadobné šaty XXL

Svadobné šaty XXL

Predám svadobné šaty snehovo biele s čipkou a malými kamienkami veľmi príjemné a ľahké šatky veľkosť 38-44 vzadu na zips a šnurovačkou pekne sa prispôsobia postave na výšku do 175cm +kruh.V prípade potreby aj upravím šaty na postavu kto je z PO.+ poštovné
Prešov
100 €
Sada náušníc-bižutéria

Sada náušníc-bižutéria

Ponúkam na predaj sadu náušníc-bižutéria, 8 párov dvoch veľkosti, imitácia kryštál, perly, lesk perla a čierny kryštál. Cena vrátane poštovného pri platbe vopred
Prešov
10 €
Micro USB kábel

Micro USB kábel

Ponúkam na predaj raz požitý praktický dátový aj nabíjací kábel Winner je mimoriadne užitočným príslušenstvom, ktoré Vám nesmie chýbať. Poslúži pre prenos multimediálneho obsahu aj v prípade absolútneho vybitia.Dĺžka 1m, v prípade platby vopred na účet je cena vrátane poštovného.
Prešov
7 €
Handsfree sada

Handsfree sada

Ponúkam na predaj handsfree Bluetooth sadu zn. Sony Ericsson, poškodený úchyt na ucho, inak plne kompatibilná s akýmkoľvek zariadením s podporou Bluetooth. Obsahuje slúchadlo, nabíjačku, návod na použitie v originál krabičke. V prípade platby vopred na účet cena vrátane poštovného.
Prešov
10 €
Anatomická školská taška

Anatomická školská taška

Ponúkam na predaj anatomickú školskú tašku zn. ReyBag, používanú po jednom dieťati 1.-2. ročník- zachovalá, bežné opotrebovanie, vhodná pre dievčatko, spolu aj s peračníkom. Vyrobené z vysoko kvalitných, odolných a nepremokavých materiálov. Pevné dno, anatomicky tvarovaná, priedušná zadná ča...
Prešov
30 €