Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milenkaqqq

Registrovaný: 15. 12. 2011

Lokalita: Žilina

milenkaqqq - inzeráty

541 - 570 z celkom 596
Tepláky Dopodopo

Tepláky Dopodopo

Pekne teplacky značky Dopodopo. Vpredu maju dve vrecká. Vel. 98. Dĺžka :50cm. Pas : 24x2 cm. Cena : 2€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
2x oblečené

2x oblečené

2x oblečené originál tričko. Veľ. 11-12 r. Dľžka - 56cm. Šírka v podpazuší - 42x2 cm. Farba ako na prvej fotke. Cena - 10 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené, alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet, alebo osobný odber ZA.
Žilina
10 €
Meniace Play Station-pár krát oblečené

Meniace Play Station-pár krát oblečené

Meniace tričko Play Station-pár krát oblečené. Akú chcete farbu flitrov, takú si dáte. Veľ. je písaná 11-12 r. Dľžka - 61 cm. Šírka pod pazuchami - 42x2 cm. Cena - 9€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
9 €
Dievcenske rifle

Dievcenske rifle

Predam dievcenske rifle znacky .V pase je nastavitelna guma.Vel.5-6r.Dlzka:67cm.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Ciapocka nova

Ciapocka nova

Predam novu strikovanu ciapocku.Vel.4-5rokov.Cena:1.60€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,60 €
Hodiny so zrkadlom

Hodiny so zrkadlom

Predam hodiny so zrkadlom.Rozmery:22x17cm.Vzadu je zlomena packa aby stali,ale daju sa opriet.Sikovny chlap to urobi.Alebo spravi hacik na zavesenie.Cena:1.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Nove celokozene poltopanky

Nove celokozene poltopanky

Topanky z pravej koze.Nesadla nam velkost a blocik sme stratili.Frajerske,stylove,pohodlne.Vel.30.Vnutorna dlzka:19.5cm.Su presivane,pevne.
Žilina
13,99 €
Rifle na gumu

Rifle na gumu

Predam rifle na gumu.Boli mozno 3x oblecene.Vpredu maju 2 slepe vrecka,vzadu normalne vrecka.Su velmi pohodlne.Su bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Vel.40.Dlzka:99cm.Sirka v pase v normalnom stave:35x2cm.Farba je siva,nie ako na foto.Cena:4.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred ...
Žilina
4,99 €
Tricko nove KVL-original

Tricko nove KVL-original

Predam nove original tricko znacky KVL.Vel.XL.Dlzka od pleca:73cm.Sirka pod pazuchami:59cm.Material:100%kvalitna bavlna.Ma velmi prijemny material.Farba je krajsia,ziarivejsia.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.PC:17.95€.Teraz: 7€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na uc...
Žilina
7 €
Rifle Destination - dobrý stav, veľ. 146

Rifle Destination - dobrý stav, veľ. 146

Rifle značky Destination. Veľ. 146 ( 10-11r.). Dobrý stav. V páse je nastaviteľná guma. Dľžka - 87cm. Sú trošku tmavšie, ako na foto. Cena - 9€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
9 €
Akvárium

Akvárium

Prakticka prirucka na zriadenie, osadenie a udrziavanie sestnastich sladkovodnych i morskych akvarii- havajsky koralovy utes, britske skaliska, jazierko amazonskeho pralesa.... uprava vody, udrzba nadrze, starostlivost o zivocichy.... farebne fotografie, tvrda vazba, kvalitny kriedovy leskly p...
Žilina
2 €
Vianočné rozprávky pri kozube - nová

Vianočné rozprávky pri kozube - nová

Nová knižka. 7 krásnych vianočných rozprávok. Napr. Hviezdni anjeli, Zabudnuté salónky, Strieborné sánky.... Cena : 6 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
6 €
Trpaslicek

Trpaslicek

Predam krasne ilustrovanu detsku knizku. Slovensky jazyk. Cena:1.50. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
Rifle nove

Rifle nove

Predam nove rifle znacky Lupilu.Kupili sme ich viac a nestihli sme ich vynosit.V pase je nastavitelna guma.Kupovane v Lidli.Vel.110.Dlzka:67cm.Cena:6€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
6 €
Tenisky,platenky

Tenisky,platenky

Stylove plátenky.Vel.32.Vnutorna dlzka:20cm.Sportova obuv-platena so zapinanim na suchy zips.Malo nosene,bez poskodenia.
Žilina
5,99 €
Eliška a jej kamaráti - 1x prečítaná

Eliška a jej kamaráti - 1x prečítaná

Top stav. Ako nová. Eliška jedného dňa urobí veľké rozhodnutie. A želania sa jej začnú plniť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Začalo sa to sklamaním... a končí nádejou Top stav

Začalo sa to sklamaním... a končí nádejou Top...

Top stav... Ako nová. Obsah vo foto. Čomu verili prví členovia mladej kresťanskej cirkvi na začiatku nášho letopočtu? Prostredníctvom tejto knižky môžete znovu prežiť dobrodružstvo prvých kresťanov a obdivovať ich odhodlanie, vieru a pokoru, s akými odovzdávali zvesť o Ježišovi Kristovi napriek krut...
Žilina
3 €
Plysaky vsetky

Plysaky vsetky

Predam vsetky plysaky za 3€.Da sa aj jednotlivo.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Hrkalka nova

Hrkalka nova

Predam nepouzivanu hrkalku.Bola iba vybalena.Dlzka:25cm.Cena:2€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2 €
1x oblečená vianočná obliečka

1x oblečená vianočná obliečka

1x oblečená vianočná obliečka. Má príjemný mäkkučký materiál. Rozmery - 40x40 cm. Cena - 5 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Tricko Monsters High

Tricko Monsters High

Predam tricko Monsters.Vel.110/116.Dlzka od pleca:43cm.Dlzka rukava od pleca:38cm.Sirka pod pazuchami:36cm.Material:100%bavlna.Je bez dier,ci inych poskodeni.Cena:1.20€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,20 €
Outdoorová vetrovka Head - pár krát oblečená

Outdoorová vetrovka Head - pár krát obleč...

Pár krát oblečená kvalitne šitá a prepracovaná outdoorová vetrovka značky Head. Vo vnútornej strane sa bunda môže zapnúť ešte pásom na cvoky, ktorý je proti podfúkaniu. Rukávy sa dajú zatiahnuť suchým zipsom, sú tam elastické manžety s otvorom na palec. Spodok bundy sa dá stiahnuť. Vo vnútornej stra...
Žilina
29 €
Tricko nove Soda Brand

Tricko nove Soda Brand

Predam nove original tricko znacky Soda Brand.Vel.L.Material:100%bavlna.Ma prijemny material.Ma spevnujucu pasku pri krku.Dlzka od pleca:70cm.Sirka pod pazuchami:56cm.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.Cena:8€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
8 €
My little pony + jednorožec

My little pony + jednorožec

Jednorozec ma na spodu koliesko. Vyska:7.5cm. Koniku sa da otacat hlava, ma hrebienok na hrivu. Vyska: 9cm. Little pony je novy.Jednorožec 1x hrany. Top stav. Cena spolu: 2€ . Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
Formule 2ks

Formule 2ks

Predam 2ks formuliek.Dlzka:16cm.Skoro vobec nehrane.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Originál futbalový dres

Originál futbalový dres

Asi 3x oblečený originál Puma dres. Aj tak sa podarilo vpredu ho zachytiť. Viď foto. Vzadu má asi tri žmolky. Materiál - CELL DRY. Majú bavlnenú podšívku. Veľ. 152. 12 r. Pás - 32x2 cm. Dľžka - 36 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo o...
Žilina
7 €
3x oblečené flitrované nohavice New Yorker

3x oblečené flitrované nohavice New Yorker

Asi 3x oblečené nohavice s flitrami New Yorker. Vonku sa nádherne lesknú, či v zime, alebo v lete. Mierne elastické. Vzadu sú dve vrecká. Filtre sú len vpredu. V páse sa dajú ešte o 4 cm rozšíriť. Veľ. L. Pás - 42x2 cm. Dľžka - 95 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané....
Žilina
15 €
Macicka retro

Macicka retro

Retro macicka.Vyska-4.5cm.Top stav.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €