Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Aaaaa

Registrovaný: 11. 10. 2014

Aaaaa - hodnotenia

1 - 20 z celkom 27
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Super, spokojnosť, môžem odporúčať. Navi super, hneď k odberu bez čakania, nahodené do auta vrámci trištvrte hodiny aj s telkou a dvr.
A****, 10. 4. 2019
Neutrálne
Volal som predajcovi dvakrát potrebujem autoradio na VW povedal ze momentálne nemá na VW volal som pred dvoma týždňami aj pred týždňom a stále mi hovorí aby som sa ozval tak za týždeň dva neviem ci mam ešte čakať alebo kúpiť inde.
P*, 4. 3. 2019
Pozitívne
Veľká spokojnosť. Po negatívnej skúsenosti s autorádiom zakúpeným inde som už teraz veľmi spokojný. Úplne iná úroveň autorádia aj služieb. Odporúčam. Emil.
E*** F*****, 18. 1. 2019
Pozitívne
Zdravím, Konečne niekto kto tu neklame!!!! Montáž trvala navi asi za 45min .Po pravde prvé dva dni som si myslel ako ma ojeba..., omyl . A vysvetlím.....,rádio hralo otrasne oproti pôvodnému ,keď som ťukal do displeja všetko dlho trvalo ,pripojenie na net nefunkčné....všetko samé namýšlanie .Keď som sa s navigáciou ,alebo teda rádiom, pohral, zrazu tu bol super zvuk ,ťukanie do displeja, musí byť troška s rozumom ,nie desať vecí naraz, a potom krásne všetko funguje. Internet ,som luštil dva dni ,po pravde krásne šlape ,včetne emailu,playstore,googlu a čo já viem čoho .Ako vidno,nainštalovanie aplikácii, je už na Vás. Finálny verdikt som za týždeň hrania sa /predsa nieste v aute 10hod denne/ zmenil, na vynikajúce rádio a vynikajúca montáž. Skutočne pán neklame !!!! Dokonca,píšem že vynikajúci predajca....
P**** P****** , 30. 12. 2018
Pozitívne
Služby a navigáciu od tohto predajcu doporučujem s maximálnou spokojnosťou. Navigáciu aj s televíznym tunerom mi namontoval do môjho služobného VW Golf a je to super. Veľa cestujem a išlo mi hlavne o bluetooth handsfree, ktoré som predtým v aute nemal, funguje super. Samozrejme teraz mám okrem toho aj veľa iných super funkcií. Dokonca mi teraz už aj zobrazuje parkovacie senzory na displeji rádia, čo mi predtým nezobrazovalo. Ďakujem.
P**** H******, 18. 12. 2018
Pozitívne
Dobrý deň. Predajca mi bol odporučný od známeho. Po kúpe autorádia a používaní mám pozitívnu skúsenosť a vyjadrujem spokojnosť a môžem odporúčať ďalej. Ďakujem. Ing. Ján Grešo.
J** G****, 20. 10. 2018
Pozitívne
100%ny predajca aj komunikacia aj radio aj odbornost za mna 100% spokojnost
o******, 14. 9. 2018
Neutrálne
Predajca ani po niekoľkodňovom email neodpovedal na otázky čiže neviem či je tento predajca férový a či sa oplatí u neho aj niečo vôbec kúpiť.
M***, 18. 8. 2018
Aaaaa, 20. 8. 2018
Tazko je mi reagovat na niekoho, s kym som vobec neprisiel do styku, ani osobne, ani mailom, ani telefonicky. Na vsetky emaily, ktore mi su dorucene, mam odpovedane. Ak ste mi nieco pisali a nedostali ste odpoved, tak mi Vas email pravdepodobne neprisiel. V kazdom pripade, pane/pani, urcite disponujete mobilnym telefonom a ak nedostanete odpoved, tak staci zavolat. Nikto iny, okrem Vas, takyto problem este nemal. Som bezne k dispozicii PO-PIA 8-18h, SO 9-12h. Pozdravujem.
Pozitívne
Super pristup a odborne jednanie,urcite odporucam.
Z***** B*****, 26. 7. 2018
Pozitívne
Veľmi milý a ústretový predajca. Profesionál, ktorý skutočne rozumie tomu co robí. Kupoval som 8" navi do Golfa VI a výmena trvala cca 10-15 minut. Všetko pekne ukazal, vysvetlil, zodpovedal otázky... Pre mna vyhoda bola aj miesto predaja...blizko diaľnice D1 (ziadne motanie sa po upchatych seneckych cestách) Takže určite vrelo odporúčam! Ďakujem velmi pekne pánovi predajcovi za jeho excelentný pristup a odvedenú prácu..(P.S.pozdravujem a prajem dobru chuť :-D )
J**** S****, 16. 6. 2018
Pozitívne
Odporúčam. Mal som staršiu navigáciu v passate, kúpenu asi rok dozadu inde, no rozhodol som sa vymeniť. Fakt rozdiel, super prístroj, neporovnatelný s tým, čo som tam mal predtým. Odporúčam nákup u tohoto predajcu, má veľmi dobré prístroje.
D***, 12. 6. 2018
Neutrálne
Super rádio a aj montáž. Odporúčam.
M*****, 1. 6. 2018
Pozitívne
odporucam nakup u tohto predajcu, ja som spokojny nadmieru, radio s navigaciou, dvd a dalsimi nekonecnymi funkciami je veľmi dobre a kvalitne urobene, ani naznak nejakeho problemu, vsetko fici ako ma, som spokojny, odporucam.
b****, 28. 5. 2018
Pozitívne
Dobrý deň. Výborné a kvalitné autorádio od tohto predajcu, odborná montáž napočkanie. Spokojnosť a môžem doporučiť.
S****, 26. 4. 2018
Pozitívne
Maximalna spokojnost, pan je profi, montaz noveho radia (mercedes w164) ani nie do pol hodiny. Da sa vidiet ze dotycny sa vyzna a vie co robi.
M**** K*****, 14. 4. 2018
Pozitívne
101%, SUPER, ODPORUCAM.
K**** B***, 26. 2. 2018
Pozitívne
Od tohoto pána som kúpil už tretiu navigáciu a vždy všetko na jednotku k mojej maximálnej spokojnosti. Čiže odporúčam - istota je istota. Majo.
M*** G*****, 25. 2. 2018
Pozitívne
spokojnost, vsetko OK na vybornej urovni
G***, 20. 2. 2018
Neutrálne
Kupil som jedno a som uplne spokojny na pockanie mi to aj namontoval fakt do 20 minut myslim uz to bolo aj zapojene aj z kamerou......
V**** t*****, 17. 2. 2018
Aaaaa, 20. 2. 2018
Ďakujem za hodnotenie. Predpokladám však, že malo byť pozitívne a nie neutrálne, len ste asi zabudli prekliknúť na pozitívne :-). Pozdravujem.
Pozitívne
TOP PREDAJCA, TOP AUTORADIO NAVI !!!!! ODPORUCAM
T***, 14. 2. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 1 z 2
  • 1
  • 2