Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Aaaaa

Registrovaný: 11. 10. 2014

Aaaaa - hodnotenia

21 - 27 z celkom 27
Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Pochybujem o tom, že by boli všetci takí hlúpi, že by nikto nevedel namontovať autorádio do auta! Takú dokonalú recenziu si môže napísať predajca len sám sebe...
M*****, 8. 2. 2018
Aaaaa, 9. 2. 2018
Dobrý deň pane. Neviem, kto ste a ani neviem, aký dôvod ste mali na napísanie tohto komentu, a prečo je vlastne negatívny, keďže sme ani neboli v kontakte, no vyjadrím sa k nemu. Presne viem, ktorý zákazník pridal ten koment. Bol happy, že som mu rádio úspešne namontoval, nakoľko mal zložitejší systém a inde nepochodil. Podrobnosti môže napísať on, ak chce, no neviem, či sa mu to podarí, lebo po novom môže vraj jeden užívateľ napísať len jeden koment. Ja si hodnotenia nepíšem, nie som na to odkázaný. Ak ste zákazník a pohybujete sa tu v inzerátoch, tak asi hladáte rádio a prajem Vám štastnú ruku pri výbere rádia. Ak ste však iný predajca autorádií, tak k tomu sa môžem vyjadriť len jedným spôsobom. V poslednej dobe pribudlo veľa inzerátov s autorádiami od ľudí, ktorí sa rozhodli, že budú predávať autorádiá a zo dňa na deň sa z nich stávajú autoelektrikári a automechanici. A pritom o autorádiách, o montovaní a zapájaní dokopy nič nevedia. Videl som už všeličo - chodia zákazníci s cudzími autorádiami, ktoré im nefungujú tak, ako by mali, nachádzam splete káblov za rádiom, poprepájané hociako, pocvakané, nezaizolované, odzobané plasty okolo rádia z nesprávneho vyťahovania rádia, nezmyselne vylámané plasty vnútri, karbobrúskou upravené autorádio, aby sa vmestilo do auta, do ktorého je určené iné rádio a mnoho iných nezmyslov. Nie všetko sa dá ideálnym spôsobom – nacvaknem rádio na konektory a môžete ísť domov. Nemajú jasno v základných veciach, ako napr. zapojenie ovládanie na volante pri fordoch, zapojenie dodatočne montovanej kamery, tak aby automaticky hodilo obraz pri spiatočke, alebo zapojenie kamery aby už ďalší človek nemusel dávať dodatočne na kabeláž prídavné relátka a filtre kvoli pásom na displeji alebo zrneniu, atď atď atď..... Ak ste teda predajca a cítite sa taký schopný, tak skúste napísať, ako by ste sfunkčnili zvuk pri audio systémeSOUND SYSTEM VW/Škoda (zvlášť pre staršie, a zvlášť pre novšie modely), prípadne pri BOSE Audi, pri Harman Kardon Mercedes, pri systéme so zosilňovačom pri JEEPoch, prípadne zapojenie originálnych monitorov v hlavových opierkach, prípadne zapojenie originálnej kamery s iným konektorom pri VW/Škoda/Seat modeloch, prípadne originálnej kamery s iným konektorom pri Mercedesoch, zapojenie DSP pri BMW, zapojenie systému so zosilňovačom pri VW Touareg, zapojenie BOSE pri Porsche a veľa iných vecí, o ktorých novovzniknutí akožepredajcovia (česť výnimkám) nemajú ani šajnu. Mohol by som menovať dlhšie, no toto je to, čo ma teraz napadlo a na ďalšie písanie nemám čas. Nehovoriac o predajcoch, ktorí tu majú v ponuke pár typov autorádií, väčšinou len krásne opísané nekvalitné non-EU autorádia, predajú nejaké množstvo autorádií, sim kartu hodia do koša a tým pádom je to pre nich vybavené a ich zúfalí zákazníci potom obvolávajú stálych-trvalých predajcov, vrátane mňa, či náhodou nekúpili to rádio odo mňa, a prípadne či im to pokazené autorádio neviem opraviť. Pozdravujem.
Pozitívne
Neuveritelne schopny predajca. Bol som u dvoch predajcov /ktori mi boli blizsie k bydlisku/, no ani jeden mi nevedel zapojit navigaciu do mojho auta. Az tento pan zo Senca mi to zapojil, tak aby vsetko 100% fungovalo. Fakt profik. Odporucam, super sluzby a aj super navi.
J**** G****, 6. 2. 2018
Pozitívne
Odporúčam, fakt veľmi dobrá kvalitná navigácia aj celkové služby zahŕňajúce montáž aj následné poradenstvo s novým výrobkom. Ďakujem.
R**** G, 12. 12. 2017
Pozitívne
super, odporucam
T***, 24. 10. 2017
Pozitívne
uplna spokojnost zatial najlepsie autoradio s navi co som kedy mal. doporucujem
M***, 20. 10. 2017
Pozitívne
Top navigácia, top služby. Úplná spokojnosť a doporučujem.
M*********, 14. 9. 2017
Pozitívne
zatial vsetko pozitivne..
r********, 20. 2. 2015

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 2 z 2
  • 1
  • 2